Bemutatjuk

cégünket.

Nagy öröm számunkra, hogy honlapunkon köszönthetjük, mint régi ismerőst vagy jövendő partnert minden munkatársunk nevében.

Kft-nk a gyógyszer alapanyagok forgalmazásában viszonylag rövid ideje tevékenykedik, de talán ennek is köszönhető, hogy lelkesedésünk töretlen. Mindent megteszünk a megfelelő kiszolgálásért, a felmerülő igények teljes körű ellátásáért. Csak tegyen minket próbára és ígérhetjük, nem fog csalódni.

Hasonlóan a többi iparághoz, a gyógyszeripar szereplői számára is nagyon fontos a felhasznált alapanyagok beszerzése során a költséghatékonyság biztosítása és emellett ebben az iparágban elengedhetetlen a minőség szempontjainak megkérdőjelezhetetlensége is. Ennek biztosítása érdekében cégünk folyamatos kontaktot tart a gyártókkal. Termékeink biztonsági adatlappal rendelkeznek, mely megfelelő védelmet nyújt partnereink számára, valamint a környező országokból is érkeznek hozzánk az Európai Gyógyszerkönyv (Ph. Eur. H.) minőségi előírásainak megfelelő alapanyagok.

A minőség a gyógyszeripar kulcskérdése, mely cégünk működését is meghatározza. Fő elvárásunk, hogy tökéletes minőségű, jogszerűen forgalmazott, pontos nyilvántartással rendelkező és elég lejárati idővel bíró termékeket tudjunk szállítani partnereink részére, elnyerve ezzel is a bizalmukat, hogy továbbra is társaságunkat válasszák..

Cégünk piaci pozíciójának folyamatos bővítése érdekében vevőorientált, gyors, hatékony szervezet működtetésére törekszik. Partnereinket naprakész piaci információkkal, rugalmas ajánlatokkal igyekszünk segíteni.

 

+36 70 365 09822013 Pomáz,
Táncsics Mihály u. 48.

Adószám: 24306922-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-163452

 

 

 

Híreink

  • Hamarosan szélesebb termékpalettával állunk rendelkezésére.
  • Addig is keressen minket bizalommal, minden kérdésre választ adunk.
= Flickr Feed = -->