ATKEM KFT.

ALAPELVEINK

Minőség: Mind a termékeink kifogástalan minősége, mind a kiszolgálás minősége fontos cégünk számára. A minőség a gyógyszeripar kulcskérdése, mely cégünk működését is meghatározza. Fő elvárásunk, hogy tökéletes minőségű, jogszerűen forgalmazott, pontos nyilvántartással rendelkező és elég lejárati idővel bíró termékeket tudjunk szállítani partnereink részére, elnyerve ezzel is a bizalmukat, hogy továbbra is társaságunkat válasszák.


Megbízhatóság: Partnereink számára a nap 24 órájában állunk rendelkezésre. Mindent megteszünk azért, hogy elnyerjük leendő partnereink bizalmát, és megtartsuk azon ügyfeleinkét, akikét már élvezi társaságunk.


Tisztességesség: Partnereink megbecsülése érdekében tartjuk magunkat a tisztességes bánásmód elvéhez. Lojalitásunk nem csak vevőinkre, de munkatársaink megbecsülésére, tiszteletére is egyaránt kiterjed.


Felelősség Vállaljuk a szállítási idő betartását, a megrendelt mennyiségek pontos kiszállítását. Kezességet vállalunk az általunk szállított készítményekre, hogy partnereink nyugalmát biztosíthassuk.


Precizitás: Akkor, ott, annyi és ahogyan kell. A megfelelő mennyiséget a megfelelő minősében a megfelelő helyre és a megfelelő időben szállítjuk ügyfeleink részére.

 

+36 70 365 09822013 Pomáz,
Táncsics Mihály u. 48.

Adószám: 24306922-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-163452

 

 

 

Híreink

  • Hamarosan szélesebb termékpalettával állunk rendelkezésére.
  • Addig is keressen minket bizalommal, minden kérdésre választ adunk.