Kálcium-karbonát

A kalcium- karbonát más néven mészkő vagy szénsavas mész. Vízben és zsírban nem oldódik, a savakra azonban érzékeny. Előfordulását tekintve igen sokrétű.
Az élelmiszeriparban különböző célokra használják fel, például színezékként (sok élelmiszert fehérre színez), savanyúság szabályozóként vagy csomósodás gátlóként. Az ivóvizeknél savtalanításra és a víz keménységének növelésére használják.
A következő élelmiszerekben találkozhatunk vele: drazsék, sütőpor, sajt, szőlőlé, rágógumi, tápszer.

100 % garancia
100% megbízhatóság

Zökkenőmentes
partneri kapcsolat

Minőség
alapanyagok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kálcium-karbonát” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top